Bilal Wahib emotioneel in Op1 als het over zijn moeder gaat: "Kon haar niet aankijken"

Bilal Wahib emotioneel in Op1 als het over zijn moeder gaat: "Kon haar niet aankijken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

Bilal Wahib doet zijn verhaal na de Instagram-livesessie waarop hij een minderjarige vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien en de boycot die daarop volgde. Daarbij wordt hij emotioneel als het over zijn moeder gaat en de gevolgen van zijn misstap.

<em>Bilal Wahib</em> emotioneel in <em>Op1</em> als het over zijn moeder gaat: &quot;Kon haar niet aankijken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. Bilal Wahib doet zijn verhaal na de Instagram-livesessie waarop hij een minderjarige vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien en de boycot die daarop volgde. Daarbij wordt hij emotioneel als het over zijn moeder gaat en de gevolgen van zijn misstap. MoederVoor Bilal is zijn moeder, zijn alles. Hij zag haar dan ook instorten na de misstap die hij beging: "Ik kon haar even niet aankijken, nee." Zijn moeder was in eerste instantie heel erg boos, maar het blijft haar kind: "Zij zag dat ik iemand nodig had op dat moment." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bilal Wahib emotioneel in Op1 als het over zijn moeder gaat: "Kon haar niet aankijken"

Moeder
Voor Bilal is zijn moeder, zijn alles. Hij zag haar dan ook instorten na de misstap die hij beging: "Ik kon haar even niet aankijken, nee." Zijn moeder was in eerste instantie heel erg boos, maar het blijft haar kind: "Zij zag dat ik iemand nodig had op dat moment."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bilal Wahib emotioneel in Op1 als het over zijn moeder gaat: "Kon haar niet aankijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier