NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Crash Tony Martin en massavalpartij door supporter met kartonnen bord Bekijk deze video » Tour de France: Opnieuw zware valpartij, Froome zwaar gehavend Bekijk deze video » Zien: Julian Alaphilippe wint op knappe wijze eerste etappe Tour de France 2021 Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 1 (zaterdag 26 juni) Bekijk deze video » Live verslag van de eerste etappe van de Tour de France van 2021 van Brest naar Landerneau over 187 kilometer. SlotklimmetjeDe etappe eindigt met een venijnig slotklimmetje met een stijgingspercentage van gemiddeld 10 procent. NPO 1/NPO 2De NOS is er ook dit jaar weer de hele Tour bij. Alle etappes worden live uitgezonden op NPO 1. Vanwege het EK voetbal is het slot van de etappe op wedstrijddagen met duels om 18:00 uur vanaf 16:50 uur te zien op NPO 2. Kijk ook hoe je de Tour de France live op tv en online kijkt CommentaarHet commentaar tijdens de etappes wordt verzorgd door Joris van den Berg, Maarten Ducrot en Stef Clement. Video: vooruitblik Tour de France 2021 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Live verslag van de eerste etappe van de Tour de France van 2021 van Brest naar Landerneau over 187 kilometer.

Slotklimmetje
De etappe eindigt met een venijnig slotklimmetje met een stijgingspercentage van gemiddeld 10 procent.

NPO 1/NPO 2
De NOS is er ook dit jaar weer de hele Tour bij. Alle etappes worden live uitgezonden op NPO 1. Vanwege het EK voetbal is het slot van de etappe op wedstrijddagen met duels om 18:00 uur vanaf 16:50 uur te zien op NPO 2.

Kijk ook hoe je de Tour de France live op tv en online kijkt

Commentaar
Het commentaar tijdens de etappes wordt verzorgd door Joris van den Berg, Maarten Ducrot en Stef Clement.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Tour de France

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Tour de France gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier