NOS EK Voetbal Wales - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Wales - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Wales - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Wales - Denemarken in de achtste finales van het EK voetbal vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. WalesDe eerste achtste finale gaat tussen twee nummers twee. Wales eindigde in Groep A achter Italië. De punten werden gepakt tegen Turkije (overwinning) en Zwitserland (gelijkspel). DenemarkenTegenstander Denemarken heeft een bijzonder toernooi. In het eerste duel met Finland viel Christian Eriksen uit. Daarna verloren de Denen met 1-0. Ook België was te sterk voor Denemarken: 2-1. Dankzij een overtuigende 4-1 overwinning op Rusland plaatste Denemarken zich toch als tweede voor de knock-outfase. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Wales - Denemarken in de achtste finales van het EK voetbal vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Wales
De eerste achtste finale gaat tussen twee nummers twee. Wales eindigde in Groep A achter Italië. De punten werden gepakt tegen Turkije (overwinning) en Zwitserland (gelijkspel).

Denemarken
Tegenstander Denemarken heeft een bijzonder toernooi. In het eerste duel met Finland viel Christian Eriksen uit. Daarna verloren de Denen met 1-0. Ook België was te sterk voor Denemarken: 2-1. Dankzij een overtuigende 4-1 overwinning op Rusland plaatste Denemarken zich toch als tweede voor de knock-outfase.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Wales - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier