NOS De Avondetappe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS De Avondetappe gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS De Avondetappe gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tijdens de Tour de France is De Avondetappe traditioneel weer de afsluiting van de dag op NPO 1. Dione de Graaff is er tijdens EK-avonden rond 23:40 uur en anders rond 22:10 uur. LocatieVanwege corona is De Avondetappe ook dit jaar vanuit Nederland. Elke aflevering is vanaf een andere karakteristieke locatie, met een link naar een verhaal uit de Nederlandse wielergeschiedenis. AnalistenDe vaste analisten die bij Dione aanschuiven zijn DannyNelissen, Stef Clement, Roxane Knetemann, Thomas Dekker, Michael Boogerd en, nieuw dit jaar, Marcel Kittel. HermanHerman van der Zandt meldt zich vanaf de plekken waar het verhaal van de dag te vertellen valt en blikt vooruit op de volgende etappe. Video: vooruitblik Tour de France 2021 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tijdens de Tour de France is De Avondetappe traditioneel weer de afsluiting van de dag op NPO 1. Dione de Graaff is er tijdens EK-avonden rond 23:40 uur en anders rond 22:10 uur.

Locatie
Vanwege corona is De Avondetappe ook dit jaar vanuit Nederland. Elke aflevering is vanaf een andere karakteristieke locatie, met een link naar een verhaal uit de Nederlandse wielergeschiedenis.

Analisten
De vaste analisten die bij Dione aanschuiven zijn Danny
Nelissen, Stef Clement, Roxane Knetemann, Thomas Dekker, Michael Boogerd en, nieuw dit jaar, Marcel Kittel.

Herman
Herman van der Zandt meldt zich vanaf de plekken waar het verhaal van de dag te vertellen valt en blikt vooruit op de volgende etappe.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS De Avondetappe

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS De Avondetappe gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier