Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van de reisserie 'Dwars door de Middellandse Zee' gaat Arnout Hauben naar het Franse eiland Corsica om op zoek te gaan naar verzetsstrijders. HooggebergteArnout Hauben zet voet aan wal op Corsica. Langs het legendarische wandelpad de GR20 trekt hij door het hooggebergte. Ooit was dit de thuisbasis van het Corsicaanse verzet dat streed voor onafhankelijkheid. VendettaIn het dorpje Moca-Croce gaat Arnout op zoek naar de getuigen van de laatste vendetta die plaatsvond op het eiland. MeisjeDe dorpelingen houden de lippen stijf op elkaar, tot een klein meisje hem de weg wijst naar het huis van de kleindochter van de dader. Prinses Amalia neemt tussenjaar, waar gaat de reis naartoe? (video) Bekijk deze video » Discussie Johan Derksen en Wesley Sneijder over Qatar: "Bijna middeleeuws!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van de reisserie 'Dwars door de Middellandse Zee' gaat Arnout Hauben naar het Franse eiland Corsica om op zoek te gaan naar verzetsstrijders.

Hooggebergte
Arnout Hauben zet voet aan wal op Corsica. Langs het legendarische wandelpad de GR20 trekt hij door het hooggebergte. Ooit was dit de thuisbasis van het Corsicaanse verzet dat streed voor onafhankelijkheid.

Vendetta
In het dorpje Moca-Croce gaat Arnout op zoek naar de getuigen van de laatste vendetta die plaatsvond op het eiland.

Meisje
De dorpelingen houden de lippen stijf op elkaar, tot een klein meisje hem de weg wijst naar het huis van de kleindochter van de dader.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dwars door de Middellandse Zee

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier