Video: tweedehands kleding is populairder dan ooit onder jongeren

Video: tweedehands kleding is populairder dan ooit onder jongeren

Tweedehands kleding kopen is momenteel een heuse trend geworden onder jongere mensen. Niet alleen in de schattige winkeltjes, maar ook online wordt de kleding massaal verkocht. Door middel van verschillende apps kun jij je kleren doorverkopen, maar ook grote ketens zijn begonnen met het verkopen van kleding wat een tweede huisje verdient.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: <em>tweedehands kleding</em> is populairder dan ooit onder <em>jongeren</em> Tweedehands kleding kopen is momenteel een heuse trend geworden onder jongere mensen. Niet alleen in de schattige winkeltjes, maar ook online wordt de kleding massaal verkocht. Door middel van verschillende apps kun jij je kleren doorverkopen, maar ook grote ketens zijn begonnen met het verkopen van kleding wat een tweede huisje verdient. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Eloise van Oranje beantwoordt vragen via Instagram: heeft ze een vriendje? (video) Bekijk deze video » NOS Stories: grote kledingwinkels gaan tweedehands kleding verkopen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: tweedehands kleding is populairder dan ooit onder jongeren


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: tweedehands kleding is populairder dan ooit onder jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier