Het Uur van de Wolf: Mijn Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Mijn Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Mijn Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire Mijn Rembrandt duikt regisseur Oeke Hoogendijk in de wereld van de oude meester. Zelfs na 350 jaar hebben de schilderijen van Rembrandt niets aan zeggingskracht ingeboet en weten ze mensen diep te raken. ThrillerDe documentaire is naar eigen zeggen 'an epic art-thriller' geworden, waarin de filmmaakster een fascinerend inzicht geeft in wat het werk van de Nederlandse schilder zo bijzonder maakt. PassieIn een filmisch mozaïek van aangrijpende verhalen leidt de grenzeloze passie voor Rembrandts schilderijen tot dramatische ontwikkelingen en verrassende plotwendingen. Het Geheim Van De Meester start megaproject: reconstructie Nachtwacht van Rembrandt Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Taco Dibbits onthult onbekende details van schilderij De Nachtwacht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaire Mijn Rembrandt duikt regisseur Oeke Hoogendijk in de wereld van de oude meester. Zelfs na 350 jaar hebben de schilderijen van Rembrandt niets aan zeggingskracht ingeboet en weten ze mensen diep te raken.

Thriller
De documentaire is naar eigen zeggen 'an epic art-thriller' geworden, waarin de filmmaakster een fascinerend inzicht geeft in wat het werk van de Nederlandse schilder zo bijzonder maakt.

Passie
In een filmisch mozaïek van aangrijpende verhalen leidt de grenzeloze passie voor Rembrandts schilderijen tot dramatische ontwikkelingen en verrassende plotwendingen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: Mijn Rembrandt gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier