Politie-anekdotes in De Oranjezomer: "Ik rijd altijd heel hard"

Politie-anekdotes in De Oranjezomer: "Ik rijd altijd heel hard"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zaterdag 26 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Politie-anekdotes in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Ik rijd altijd heel hard&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zaterdag 26 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp en Johan Derksen vertelden gisteren tijdens De Oranjezomer over aanvaringen met de politie. En dat is nog wel eens voorgekomen: "Ik rij altijd heel hard," zegt Derksen daarover. En Van der Gijp had een keer teveel gedronken, waarna de politieagent had gezegd: "Ik zou zometeen mijn handjes maar goed aan het stuur houden." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp en Johan Derksen vertelden gisteren tijdens De Oranjezomer over aanvaringen met de politie. En dat is nog wel eens voorgekomen: "Ik rij altijd heel hard," zegt Derksen daarover. En Van der Gijp had een keer teveel gedronken, waarna de politieagent had gezegd: "Ik zou zometeen mijn handjes maar goed aan het stuur houden."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politie-anekdotes in De Oranjezomer: "Ik rijd altijd heel hard" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV