Zien: Bilal Wahib moet vergeven kunnen worden: "Er is geen aanklacht"

Zien: Bilal Wahib moet vergeven kunnen worden: "Er is geen aanklacht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

Bilal Wahib heeft vrijdagavond in het programma Op1 zijn excuses aangeboden voor de veelbesproken livevideo op Instagram waarin hij een minderjarige jongen uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien voor geld.

Tweede kans
Veel mensen gunnen hem geen tweede kans, maar Jody Bernal wel: "Die jongen heeft een fout gemaakt. Maar het is gewoon een fout. Die moet wel vergeven kunnen worden", zegt Jody. Natacha Harlequin die aan tafel zit bij Shownieuws vindt dat Bilal niet bij Op1 moest langskomen: "Het is niet nodig. Van mijn part neemt hij het zelf op." Ook laat ze weten dat er helemaal geen aangifte is gedaan.

Bekijk het Shownieuws-video over Bilal Wahib hierboven.

Zien: <em>Bilal Wahib</em> moet vergeven kunnen worden: &quot;Er is geen aanklacht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. Bilal Wahib heeft vrijdagavond in het programma Op1 zijn excuses aangeboden voor de veelbesproken livevideo op Instagram waarin hij een minderjarige jongen uitdaagde zijn geslachtsdeel te laten zien voor geld. Tweede kansVeel mensen gunnen hem geen tweede kans, maar Jody Bernal wel: "Die jongen heeft een fout gemaakt. Maar het is gewoon een fout. Die moet wel vergeven kunnen worden", zegt Jody. Natacha Harlequin die aan tafel zit bij Shownieuws vindt dat Bilal niet bij Op1 moest langskomen: "Het is niet nodig. Van mijn part neemt hij het zelf op." Ook laat ze weten dat er helemaal geen aangifte is gedaan. Bekijk het Shownieuws-video over Bilal Wahib hierboven. Bekijk ook Bilal Wahib emotioneel in Op1 als het over zijn moeder gaat: "Kon haar niet aankijken" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Fatima Moreira de Melo neemt het op voor Bilal Wahib: "Belachelijk" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Bilal Wahib moet vergeven kunnen worden: "Er is geen aanklacht"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bilal Wahib moet vergeven kunnen worden: "Er is geen aanklacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier