Video: 92-jarige Nelly springt uit vliegtuig voor goede doel

Video: 92-jarige Nelly springt uit vliegtuig voor goede doel

Ze is 92 jaar oud, maar die leeftijd weerhoudt Nelly Singerling er niet van om uit een vliegtuig te springen: "Nog twee weken en dan word ik 93", aldus Singerling. Zondag springt ze voor de 22e keer uit een vliegtuig om hiermee geld op te halen voor honden die mensen helpen met PTSS.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: <em>92-jarige</em> Nelly springt uit <em>vliegtuig</em> voor goede doel Ze is 92 jaar oud, maar die leeftijd weerhoudt Nelly Singerling er niet van om uit een vliegtuig te springen: "Nog twee weken en dan word ik 93", aldus Singerling. Zondag springt ze voor de 22e keer uit een vliegtuig om hiermee geld op te halen voor honden die mensen helpen met PTSS. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Frank de Boer ziet vliegtuig met tips van oranjefans tijdens training Bekijk deze video » De Oranjezomer: Hélène onthult dat vliegtuigje stunt van programma is Bekijk deze video » Zien: Ali B heeft grootste plannen voor vluchten naar Marokko Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 92-jarige Nelly springt uit vliegtuig voor goede doel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: 92-jarige Nelly springt uit vliegtuig voor goede doel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier