The Crown seizoen 5 komt eraan: wie gaat prins Harry vertolken?

The Crown seizoen 5 komt eraan: wie gaat prins Harry vertolken?

We moeten er nog even op wachten tot volgend jaar, maar één ding is zeker: het vijfde seizoen van The Crown is in aantocht. Met het verstrijken van de jaren doen ook weer nieuwe acteurs en actrices hun intrede; zo wordt Olivia Colman in de rol van Queen Elizabeth opgevolgd door Imelda Staunton, die we kennen als professor Omber uit de Harry Potter-films. Het is echter nog niet bekend wie prins Harry en de omstreden prins Andrew gaan spelen. Justine Marcella praat ons bij in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. De precieze releasedatum van The Crown seizoen 5 is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.

<em>The Crown</em> seizoen 5 komt eraan: wie gaat <em>prins Harry</em> vertolken? We moeten er nog even op wachten tot volgend jaar, maar één ding is zeker: het vijfde seizoen van The Crown is in aantocht. Met het verstrijken van de jaren doen ook weer nieuwe acteurs en actrices hun intrede; zo wordt Olivia Colman in de rol van Queen Elizabeth opgevolgd door Imelda Staunton, die we kennen als professor Omber uit de Harry Potter-films. Het is echter nog niet bekend wie prins Harry en de omstreden prins Andrew gaan spelen. Justine Marcella praat ons bij in RTL Boulevard. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. De precieze releasedatum van The Crown seizoen 5 is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.
Entertainment :
The Crown seizoen 5 komt eraan: wie gaat prins Harry vertolken?Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV