Ik Vertrek: hoe is het met Aadje en Richard van Villa Vista Calpe?

Ik Vertrek: hoe is het met Aadje en Richard van Villa Vista Calpe?

Vorig jaar was in Ik Vertrek te zien hoe Aadje en Richard naar het Spaanse Calpe vertrokken om daar een B&B te beginnen. De twee bleken de smaakmakers van het seizoen. Hoe is het nu met ze en hoe zijn ze de coronacrisis doorgekomen? Je ziet het in de video hieronder.

<em>Ik Vertrek</em>: hoe is het met Aadje en Richard van <em>Villa Vista Calpe</em>? Vorig jaar was in Ik Vertrek te zien hoe Aadje en Richard naar het Spaanse Calpe vertrokken om daar een B&B te beginnen. De twee bleken de smaakmakers van het seizoen. Hoe is het nu met ze en hoe zijn ze de coronacrisis doorgekomen? Je ziet het in de video hieronder. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Vrijdag in Ik Vertrek: Aadje en Richard zoeken sexy zwemslips (video) Bekijk deze video » Ik Vertrek: Aadje en Richard maken zich grote zorgen in Spanje (video) Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek: hoe is het met Aadje en Richard van Villa Vista Calpe?

Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: hoe is het met Aadje en Richard van Villa Vista Calpe? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV