Video: Jaimie Vaes over Ibiza-ruzie met Lil' Kleine

Video: Jaimie Vaes over Ibiza-ruzie met Lil' Kleine

Een betere teaser had Jaimie Vaes, beter bekend als de vriendin van Lil' Kleine, zich niet kunnen wensen voor het tweede seizoen van haar reality-serie In The Vaes Lane: de turbulente nacht op Ibiza waarin ze wel of niet mishandeld werd door haar vriend. Op de eerste beelden die nu zijn vrijgegeven gaat ze in op wat daar precies gebeurde: "Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Het is ook het laatste wat ik had gewild. Alleen, dit is wel het leven."

'Heel Nederland weet dat dit speelt'
Na een flinke ruzie in een hotel op het Spaanse eiland, in mei, zou de bekende rapper Vaes mishandeld hebben, waarna hij zelfs in de gevangenis belandde. Uiteindelijk werd er geen aanklacht tegen hem ingediend waardoor vermoedelijk nooit precies duidelijk zal worden wat er die nacht exact is gebeurd. Of toch wel? "Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama. Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt", aldus Jaimie.

Bekijk de eerste beelden van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, dat vanaf 15 juli te zien is op Discovery+, hieronder

Video: Jaimie Vaes over <em>Ibiza-ruzie</em> met Lil' Kleine Een betere teaser had Jaimie Vaes, beter bekend als de vriendin van Lil' Kleine, zich niet kunnen wensen voor het tweede seizoen van haar reality-serie In The Vaes Lane: de turbulente nacht op Ibiza waarin ze wel of niet mishandeld werd door haar vriend. Op de eerste beelden die nu zijn vrijgegeven gaat ze in op wat daar precies gebeurde: "Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Het is ook het laatste wat ik had gewild. Alleen, dit is wel het leven." 'Heel Nederland weet dat dit speelt'Na een flinke ruzie in een hotel op het Spaanse eiland, in mei, zou de bekende rapper Vaes mishandeld hebben, waarna hij zelfs in de gevangenis belandde. Uiteindelijk werd er geen aanklacht tegen hem ingediend waardoor vermoedelijk nooit precies duidelijk zal worden wat er die nacht exact is gebeurd. Of toch wel? "Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama. Ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt", aldus Jaimie. Bekijk de eerste beelden van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, dat vanaf 15 juli te zien is op Discovery+, hieronder Bekijk ook Zien: Lil' Kleine en Jamie Vaes geven uitleg over mishandeling op Ibiza Bekijk deze video » RTL Boulevard: opnames realityserie Jaimie Vaes weer herstart Bekijk deze video » Shownieuws: huwelijk Lil 'Kleine & Jaimie Vaes voorgoed van de baan? Bekijk deze video » Shownieuws: cursisten Lil' Kleine zijn woest en eisen geld terug Bekijk deze video »
Show :
Video: Jaimie Vaes over Ibiza-ruzie met Lil' Kleine


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jaimie Vaes over Ibiza-ruzie met Lil' Kleine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier