Video: trein ontspoord bij Groningen, treinverkeer plat

Video: trein ontspoord bij Groningen, treinverkeer plat

Vlakbij station Groningen is zondagavond laat een trein van Arriva ontspoord. Hierdoor moet het spoor hersteld worden en dat heeft de nodige gevolgen voor het treinverkeer, dat tussen Groningen en Zuidhorn en Groningen en Delfzijl tot zeker 17.30 uur maandagavond stil ligt. Bekijk beelden van de ontspoorde trein hieronder, in de video van Hart van Nederland.

Video: trein ontspoord bij <em>Groningen</em>, treinverkeer plat Vlakbij station Groningen is zondagavond laat een trein van Arriva ontspoord. Hierdoor moet het spoor hersteld worden en dat heeft de nodige gevolgen voor het treinverkeer, dat tussen Groningen en Zuidhorn en Groningen en Delfzijl tot zeker 17.30 uur maandagavond stil ligt. Bekijk beelden van de ontspoorde trein hieronder, in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Humberto gemist? Dit is de persoon achter de nieuwe omroepstem van NS Bekijk deze video » PvdA: 'Zwangere vrouwen 'gratis' in eerste klas trein' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: trein ontspoord bij Groningen, treinverkeer plat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier