Zien: bijzondere ontmoeting tussen de Paus en Spider-Man

Zien: bijzondere ontmoeting tussen de Paus en Spider-Man

Er heeft een bijzondere ontmoeting plaatsgevonden tussen de Paus en Spider-Man. Zij troffen elkaar bij het Vaticaan, waar de superheld een masker gaf aan de Paus. Of hij de Avengers zal versterken is nog niet duidelijk. De man achter het masker heet Mattia Villardita, wie vaak in dit kostuum kinderziekenhuizen bezoekt.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: bijzondere ontmoeting tussen <em>de Paus</em> en Spider-Man Er heeft een bijzondere ontmoeting plaatsgevonden tussen de Paus en Spider-Man. Zij troffen elkaar bij het Vaticaan, waar de superheld een masker gaf aan de Paus. Of hij de Avengers zal versterken is nog niet duidelijk. De man achter het masker heet Mattia Villardita, wie vaak in dit kostuum kinderziekenhuizen bezoekt. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Video: Zoontje maakt het Chantal Janzen moeilijk tijdens toiletbezoek Bekijk deze video » Video: Tom Holland speelt drugsverslaafde oorlogsveteraan in film ‘Cherry’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: bijzondere ontmoeting tussen de Paus en Spider-Man


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: bijzondere ontmoeting tussen de Paus en Spider-Man of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV