ZIEN: Robert Gesink komt hard ten val en moet Tour de France verlaten

ZIEN: Robert Gesink komt hard ten val en moet Tour de France verlaten

Helaas zit de Tour de France van 2021 er voor Robert Gesink alweer op. De renner van Team Jumbo-Visma kwam maandag in de derde etappe hard ten val en moet de Ronde van Frankrijk verlaten.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Robert Gesink</em> komt hard ten val en moet <em>Tour de France</em> verlaten Helaas zit de Tour de France van 2021 er voor Robert Gesink alweer op. De renner van Team Jumbo-Visma kwam maandag in de derde etappe hard ten val en moet de Ronde van Frankrijk verlaten. Lees verder onder de video. Geraint ThomasNa de valpartij zien we Gesink op een muurtje langs de weg zitten. De Nederlander heeft vooral last van zijn schouder, maar de precieze aard van de blessure is nog niet bekend. Hij was niet het enige slachtoffer: ook Geraint Thomas, één van de kopmannen van Team Ineos, klapte tegen het asfalt. Even werd er gevreesd dat hij ook moest opgeven, maar de Brit klom wel weer op de fiets. Bekijk de valpartij in de derde etappe van de Tour de France hierboven. Lees en bekijk alles over de Tour de France op Gids.tv. Bekijk ook Sensationele beelden: Mathieu van der Poel verovert gele trui in Tour de France Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 2: Mathieu van der Poel pakt het geel Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Robert Gesink komt hard ten val en moet Tour de France verlaten

Geraint Thomas
Na de valpartij zien we Gesink op een muurtje langs de weg zitten. De Nederlander heeft vooral last van zijn schouder, maar de precieze aard van de blessure is nog niet bekend. Hij was niet het enige slachtoffer: ook Geraint Thomas, één van de kopmannen van Team Ineos, klapte tegen het asfalt. Even werd er gevreesd dat hij ook moest opgeven, maar de Brit klom wel weer op de fiets.

Bekijk de valpartij in de derde etappe van de Tour de France hierboven. Lees en bekijk alles over de Tour de France op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Robert Gesink komt hard ten val en moet Tour de France verlaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier