Heftige beelden: enorme brand bij treinstation in Londen

Heftige beelden: enorme brand bij treinstation in Londen

Een treinstation in Londen veranderde vanmiddag (28 juni) in een enorme vuurzee. Het vuur brak uit bij het station Elephant and Castle, in het centrum van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Heftige beelden: enorme <em>brand</em> bij treinstation in <em>Londen</em> Een treinstation in Londen veranderde vanmiddag (28 juni) in een enorme vuurzee. Het vuur brak uit bij het station Elephant and Castle, in het centrum van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. VuurbalDe brand is mogelijk ontstaan in een parkeergarage onder de sporen. Op beelden die zijn gemaakt van het incident, is een vuurbal te zien. Honderd brandweerlieden en tien blusvoertuigen waren nodig om de brand onder controle te krijgen. Dat gebeurde iets voor 17:00. Vooralsnog zijn er geen slachtoffers bekend. Bekijk hieronder de vuurbal. Bekijk ook Video: grote brand in Hengelo bij recyclingbedrijf Bekijk deze video » Video: Grote brand op industrieterrein Lekkerkerk vernietigt klassieke oldtimers Bekijk deze video » Video: zonnepanelen zorgen voor grote brand in vrijstaand huis Gassel Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: enorme brand bij treinstation in Londen

Vuurbal
De brand is mogelijk ontstaan in een parkeergarage onder de sporen. Op beelden die zijn gemaakt van het incident, is een vuurbal te zien. Honderd brandweerlieden en tien blusvoertuigen waren nodig om de brand onder controle te krijgen. Dat gebeurde iets voor 17:00. Vooralsnog zijn er geen slachtoffers bekend.

Bekijk hieronder de vuurbal.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier