Hart van Nederland: hack bij Testen voor Toegang zorgt voor problemen tijdens uitgaansweekend

Hart van Nederland: hack bij Testen voor Toegang zorgt voor problemen tijdens uitgaansweekend

<em>Hart van Nederland</em>: hack bij <em>Testen voor Toegang</em> zorgt voor problemen tijdens uitgaansweekend Het eerste uitgaansweekend is achter de rug. Hoewel er veel blijdschap was onder clubeigenaren en bezoekers dat de boel weer open mocht, was er ook veel frustratie en teleurstelling. Door een hackpoging bij Testen voor Toegang kregen veel bezoekers hun uitslag niet op tijd. En dat zorgde voor grote problemen. Hart van Nederland maakte er een item over. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: deze oranjefans hadden al tickets voor de kwartfinale Bekijk deze video » Hart van Nederland: hoe nu verder met het Nederlands elftal? Bekijk deze video » Video: Wendy lokte Whatsapp-oplichter in de val (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het eerste uitgaansweekend is achter de rug. Hoewel er veel blijdschap was onder clubeigenaren en bezoekers dat de boel weer open mocht, was er ook veel frustratie en teleurstelling. Door een hackpoging bij Testen voor Toegang kregen veel bezoekers hun uitslag niet op tijd. En dat zorgde voor grote problemen. Hart van Nederland maakte er een item over.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: hack bij Testen voor Toegang zorgt voor problemen tijdens uitgaansweekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV