Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan

Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan

Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan In het natuurprogramma Leven in de Rimboe volgt natuurfilmer Gordon Buchanan 's werelds grootste roofdieren en de onderzoekers die hen bestuderen. Het tweede seizoen is de komende drie zondagen rond 19:45 uur te zien op NPO 2. HaaienGordon Buchanan gaat in de eerste aflevering naar een stam op een afgelegen eiland in de Grote Oceaan om uit te zoeken of het mogelijk is om in de buurt van haaien te leven. DuikenDe meeste mensen zijn doodsbang voor haaien, maar de mannen op het eiland Owariki, een van de Salomonseilanden, duiken om vis te vangen en komen vrijwel dagelijks gevaarlijke haaien tegen. DelenKunnen de eilandbewoners Gordon in dit tropische paradijs leren om de oceaan te delen met haaien?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het natuurprogramma Leven in de Rimboe volgt natuurfilmer Gordon Buchanan 's werelds grootste roofdieren en de onderzoekers die hen bestuderen. Het tweede seizoen is de komende drie zondagen rond 19:45 uur te zien op NPO 2.

Haaien
Gordon Buchanan gaat in de eerste aflevering naar een stam op een afgelegen eiland in de Grote Oceaan om uit te zoeken of het mogelijk is om in de buurt van haaien te leven.

Duiken
De meeste mensen zijn doodsbang voor haaien, maar de mannen op het eiland Owariki, een van de Salomonseilanden, duiken om vis te vangen en komen vrijwel dagelijks gevaarlijke haaien tegen.

Delen
Kunnen de eilandbewoners Gordon in dit tropische paradijs leren om de oceaan te delen met haaien?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Tribes, Predators & Me
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Natuur op 2: Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen