Johan Derksen vindt dat Frank de Boer ontslag moet nemen: "Hij heeft het verknald"

Johan Derksen vindt dat Frank de Boer ontslag moet nemen: "Hij heeft het verknald"

Johan Derksen blijft keihard in zijn oordeel over bondscoach Frank de Boer. Volgens de analist moet De Boer de eer aan zichzelf houden en zijn ontslag indienen bij Oranje, want: "Hij is ongeloofwaardig, er is geen draagvlak, hij heeft het gewoon helemaal verknald."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> vindt dat Frank de Boer ontslag moet nemen: &quot;Hij heeft het verknald&quot; Johan Derksen blijft keihard in zijn oordeel over bondscoach Frank de Boer. Volgens de analist moet De Boer de eer aan zichzelf houden en zijn ontslag indienen bij Oranje, want: "Hij is ongeloofwaardig, er is geen draagvlak, hij heeft het gewoon helemaal verknald." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van maandag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. AjaxNa een succesvolle periode bij Ajax, met vier kampioenschappen in vier jaar tijd, heeft De Boer nergens meer gepresteerd. Binnen de kortste keren moest hij het veld ruimen bij achtereenvolgens Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United FC. René van der Gijp vermoedt dat De Boer het alleen bij Ajax kan: "Zij hebben wel het idee dat het daar uitgevonden is." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ajax
Na een succesvolle periode bij Ajax, met vier kampioenschappen in vier jaar tijd, heeft De Boer nergens meer gepresteerd. Binnen de kortste keren moest hij het veld ruimen bij achtereenvolgens Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United FC. René van der Gijp vermoedt dat De Boer het alleen bij Ajax kan: "Zij hebben wel het idee dat het daar uitgevonden is."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV