Humberto gemist? Krijgt Nando Liebregts een rol in GTST?

Humberto gemist? Krijgt Nando Liebregts een rol in GTST?

Acteur Nando Liebregts wil sowieso nog in Goede tijden, slechte tijden en The Passion spelen, vertelde hij maandagavond aan tafel bij Humberto Tan. Wat hij op dat moment echter nog niet weet, is dat een rol in de populaire soap een stuk dichterbij is dan hij denkt. Tan blijkt namelijk iets voor hem te hebben geregeld.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 28 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Krijgt Nando Liebregts een rol in GTST? Acteur Nando Liebregts wil sowieso nog in Goede tijden, slechte tijden en The Passion spelen, vertelde hij maandagavond aan tafel bij Humberto Tan. Wat hij op dat moment echter nog niet weet, is dat een rol in de populaire soap een stuk dichterbij is dan hij denkt. Tan blijkt namelijk iets voor hem te hebben geregeld. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 28 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 28 juni terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Krijgt Nando Liebregts een rol in GTST?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Krijgt Nando Liebregts een rol in GTST? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV