Video: Mbappé mist beslissende penalty Frankrijk - Zwitserland

Video: Mbappé mist beslissende penalty Frankrijk - Zwitserland

Kylian MBappé zorgde maandagavond laat voor een drama voor Frankrijk, door de laatste penalty (van de eerste reeks van vijf) tegen Zwitserland te missen, waardoor dat land en niet de Fransen zich plaatste voor de kwartfinale. De aanvaller van Paris Saint-Germain wist de Zwitserse keeper Yann Sommer niet te passeren, waarmee er wederom een grote favoriet uit het EK verdwijnt. Bekijk het gemiste doelpunt hieronder of bekijk de samenvatting van de wedstrijd Frankrijk - Zwitserland.

Video: <em>Mbappé</em> mist beslissende penalty Frankrijk - Zwitserland Kylian MBappé zorgde maandagavond laat voor een drama voor Frankrijk, door de laatste penalty (van de eerste reeks van vijf) tegen Zwitserland te missen, waardoor dat land en niet de Fransen zich plaatste voor de kwartfinale. De aanvaller van Paris Saint-Germain wist de Zwitserse keeper Yann Sommer niet te passeren, waarmee er wederom een grote favoriet uit het EK verdwijnt. Bekijk het gemiste doelpunt hieronder of bekijk de samenvatting van de wedstrijd Frankrijk - Zwitserland. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Samenvatting Kroatië - Spanje (achtste finale EK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Frankrijk - Zwitserland (achtste finale EK voetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Mbappé mist beslissende penalty Frankrijk - Zwitserland

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mbappé mist beslissende penalty Frankrijk - Zwitserland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier