Zien: Kylian MBappé biedt excuses aan voor gemiste penalty (EK 2020)

Zien: Kylian MBappé biedt excuses aan voor gemiste penalty (EK 2020)

Spektakel op het EK voetbal maandagavond, en dat vond Jan Boskamp ook. Eerst had Kroatië Spanje behoorlijk in de tang door aan het einde van de reguliere speeltijd nog twee keer te scoren en er 3-3 van te maken. In de verlenging walste de Spanjaarden over de Kroaten heen en maakten ze twee goals. Daarna was het de beurt aan wereldkampioen Frankrijk maar die verloren, door een gemiste penalty van Mbappé, van Zwitserland. Hij biedt zijn excuses aan op social media.

Bekijk hieronder het WNL-fragment over onder wie Mbappé die gisteravond faalde tijdens de penalties.

Zien: <em>Kylian MBappé</em> biedt excuses aan voor gemiste penalty (EK 2020) Spektakel op het EK voetbal maandagavond, en dat vond Jan Boskamp ook. Eerst had Kroatië Spanje behoorlijk in de tang door aan het einde van de reguliere speeltijd nog twee keer te scoren en er 3-3 van te maken. In de verlenging walste de Spanjaarden over de Kroaten heen en maakten ze twee goals. Daarna was het de beurt aan wereldkampioen Frankrijk maar die verloren, door een gemiste penalty van Mbappé, van Zwitserland. Hij biedt zijn excuses aan op social media. Bekijk hieronder het WNL-fragment over onder wie Mbappé die gisteravond faalde tijdens de penalties. Bekijk ook Jan Boskamp genoot van beste voetbalavond van het EK: "Schitterend!" Bekijk deze video » Video: Frankrijk in tranen na EK-wedstrijd tegen Zwitserland Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Kylian MBappé biedt excuses aan voor gemiste penalty (EK 2020)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kylian MBappé biedt excuses aan voor gemiste penalty (EK 2020) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV