Bekijk Vonneke Bonneke's 'Like Me, I'm Famous!'-tactiek: "Lomp en lui" (video)

Bekijk Vonneke Bonneke's 'Like Me, I'm Famous!'-tactiek: "Lomp en lui" (video)

Dit zijn de 10 influencers die deelnemen aan Like me, I'm Famous!

In de Videoland-serie Like Me, I'm Famous!, die vanaf 14 juli te zien is, gaan tien bekende influencers op de proef gesteld worden in een levensecht eliminatiespel.

Bekijk de videoboodschap van Vonneke Bonneke over haar tactiek in Like me, I'm Famous! hieronder: "Veel mensen denken dat ik lomp en lui ben dus daar ga ik lekker gebruik van maken en als ik dan in de finale zit: BAM!"

Vanaf 14 juli is Like Me, I'm Famous! te zien op Videoland. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Like Me, I'm Famous! terugkijken via Gids.tv.

Bekijk <em>Vonneke Bonneke's</em> 'Like Me, I'm Famous!'-tactiek: &quot;Lomp en lui&quot; (video) Dit zijn de 10 influencers die deelnemen aan Like me, I'm Famous! In de Videoland-serie Like Me, I'm Famous!, die vanaf 14 juli te zien is, gaan tien bekende influencers op de proef gesteld worden in een levensecht eliminatiespel. Bekijk de videoboodschap van Vonneke Bonneke over haar tactiek in Like me, I'm Famous! hieronder: "Veel mensen denken dat ik lomp en lui ben dus daar ga ik lekker gebruik van maken en als ik dan in de finale zit: BAM!" Vanaf 14 juli is Like Me, I'm Famous! te zien op Videoland. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Like Me, I'm Famous! terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk promo Like me, I'm Famous!: vanaf 14 juli te zien op Videoland Bekijk deze video » Donny Roelvink over zijn tactiek in Like Me, Im Famous!: "Ik vertrouw niemand" (video) Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk Vonneke Bonneke's 'Like Me, I'm Famous!'-tactiek: "Lomp en lui" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Vonneke Bonneke's 'Like Me, I'm Famous!'-tactiek: "Lomp en lui" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier