Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui

Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui

De vierde etappe van de Tour de France is gewonnen door de 36-jarige Mark Cavendish. Brend van Moer werd in de laatste kilometer op het nippertje bijgehaald en na een spannende sprint kwam Cavendish als eerste over de finish in Fougères. De Nederlandse Mathieu van der Poel behoudt de leiding in het algemeen klassement en rijdt morgen wederom in de gele trui.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Mark Cavendish</em> wint vierde etappe Tour de France, <em>Mathieu van der Poel</em> behoudt gele trui De vierde etappe van de Tour de France is gewonnen door de 36-jarige Mark Cavendish. Brend van Moer werd in de laatste kilometer op het nippertje bijgehaald en na een spannende sprint kwam Cavendish als eerste over de finish in Fougères. De Nederlandse Mathieu van der Poel behoudt de leiding in het algemeen klassement en rijdt morgen wederom in de gele trui. Tekst gaat verder onder de video. Emotionele CavendishCavendish hield het niet droog na de finish. De Brit boekte in Fougères zijn 31e ritzege in de Tour de France. Zijn laatste overwinning in de Tour behaalde de renner in 2016. Na afloop van de etappe was Cavendish zichtbaar aangeslagen: “Hier in de Tour aanwezig zijn is al speciaal, niemand geloofde meer in mij, maar mijn team wel.” Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 3: Merlier wint, Jumbo Visma in de problemen Bekijk deze video » Zien: peloton Tour de France knijpt in remmen uit protest tegen gevaarlijk parcours Bekijk deze video »
Wielrennen :
Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui

Emotionele Cavendish
Cavendish hield het niet droog na de finish. De Brit boekte in Fougères zijn 31e ritzege in de Tour de France. Zijn laatste overwinning in de Tour behaalde de renner in 2016. Na afloop van de etappe was Cavendish zichtbaar aangeslagen: “Hier in de Tour aanwezig zijn is al speciaal, niemand geloofde meer in mij, maar mijn team wel.”

Bekijk de video van Eurosport Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier