Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvallers stelen spijkerbroeken in Someren

Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvallers stelen spijkerbroeken in Someren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 29 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Gewapende overvallers stelen <em>spijkerbroeken</em> in Someren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 29 juni terugkijken. Twee daders vielen een winkel aan de Postelstraat binnen op 15 april. Het gewapende duo ging ervandoor met een hoop spijkerbroeken van het merk 7 for All Mankind en vluchtten op een zwarte Vespa-scooter. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvallers stelen spijkerbroeken in Someren

Twee daders vielen een winkel aan de Postelstraat binnen op 15 april. Het gewapende duo ging ervandoor met een hoop spijkerbroeken van het merk 7 for All Mankind en vluchtten op een zwarte Vespa-scooter.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Gewapende overvallers stelen spijkerbroeken in Someren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier