Opsporing Verzocht: politieagent in burger herkent overvaller Veenendaal aan knisperend geld

Opsporing Verzocht: politieagent in burger herkent overvaller Veenendaal aan knisperend geld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politieagent in burger herkent overvaller <em>Veenendaal</em> aan knisperend geld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 22 juni terugkijken. Een 17-jarige jongen is op 1 februari opgeschrikt door een man met een mes die zijn scooter van hem afneemt. Diezelfde scooter dook op 17 februari weer op tijdens een overval op een Jumbo in Veenendaal. De politie was inmiddels al gealarmeerd en zit de jonge verdachten op de hielen, maar raakt ze kwijt wanneer zij een fietspad opgaan. Een politieagent in burger herkent de overvaller op het station nadat hij knisperend geld over elkaar heen hoorde gaan. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politieagent in burger herkent overvaller Veenendaal aan knisperend geld

Een 17-jarige jongen is op 1 februari opgeschrikt door een man met een mes die zijn scooter van hem afneemt. Diezelfde scooter dook op 17 februari weer op tijdens een overval op een Jumbo in Veenendaal. De politie was inmiddels al gealarmeerd en zit de jonge verdachten op de hielen, maar raakt ze kwijt wanneer zij een fietspad opgaan. Een politieagent in burger herkent de overvaller op het station nadat hij knisperend geld over elkaar heen hoorde gaan.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: politieagent in burger herkent overvaller Veenendaal aan knisperend geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV