Live stream Tour de France etappe 5 (Changé – Laval)

Live stream Tour de France etappe 5 (Changé – Laval)

Kijk woensdag 30 juni vanaf 13.25 uur LIVE naar Tour de France etappe 5 via de livestream hierboven.

Het peloton van de Tour de France kan woensdag (30 juni) even tot rust komen, want dan staat er een individuele tijdrit op het programma. De rit gaat van Changé naar Laval.

Het routeprofiel

De vijfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 30 juni te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 5 (<em>Changé – Laval</em>) Kijk woensdag 30 juni vanaf 13.25 uur LIVE naar Tour de France etappe 5 via de livestream hierboven. Het peloton van de Tour de France kan woensdag (30 juni) even tot rust komen, want dan staat er een individuele tijdrit op het programma. De rit gaat van Changé naar Laval. Het routeprofiel De vijfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 30 juni te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Mark Cavendish emotioneel na eerste overwinning Tour de France sinds 2016 Bekijk deze video » Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 4: Mark Cavendish de snelste Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 5 (Changé – Laval)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 5 (Changé – Laval) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV