Marc Kaptein van Pfizer in Humberto over medicijn tegen corona

Marc Kaptein van Pfizer in Humberto over medicijn tegen corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 29 juni terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video

<em>Marc Kaptein</em> van Pfizer in <em>Humberto</em> over medicijn tegen corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 29 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 29 juni terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video Een doorbraak wat betreft de coronacrisis, Marc Kaptein van Pfizer laat weten bezig te zijn met een medicijn tegen corona. "Het is een virusremmer. We hopen dat die het beloop van een covid-19-infectie positief kan beïnvloeden." De grote vraag daarbij is natuurlijk wanneer we het medicijn op de markt kunnen verwachten. Kaptein hoopt met de snelheid, net zoals bij het vaccin, te kunnen leveren. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc Kaptein van Pfizer in Humberto over medicijn tegen corona

Een doorbraak wat betreft de coronacrisis, Marc Kaptein van Pfizer laat weten bezig te zijn met een medicijn tegen corona. "Het is een virusremmer. We hopen dat die het beloop van een covid-19-infectie positief kan beïnvloeden." De grote vraag daarbij is natuurlijk wanneer we het medicijn op de markt kunnen verwachten. Kaptein hoopt met de snelheid, net zoals bij het vaccin, te kunnen leveren.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc Kaptein van Pfizer in Humberto over medicijn tegen corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier