Zien: videoboodschap Fabio Jakobsen bezorgt ploeggenoot Mark Cavendish tranen

Zien: videoboodschap Fabio Jakobsen bezorgt ploeggenoot Mark Cavendish tranen

Mark Cavendish is zonder twijfel één van de beste sprinters van de afgelopen twintig jaar - en daarmee ook aller tijden. Toch is het ook een man van emoties. Dat zagen we al na zijn etappewinst van gisteren en al helemaal na de videoboodschap van Fabio Jakobsen.

Lees verder onder de video.

Zien: videoboodschap <em>Fabio Jakobsen</em> bezorgt ploeggenoot <em>Mark Cavendish</em> tranen Mark Cavendish is zonder twijfel één van de beste sprinters van de afgelopen twintig jaar - en daarmee ook aller tijden. Toch is het ook een man van emoties. Dat zagen we al na zijn etappewinst van gisteren en al helemaal na de videoboodschap van Fabio Jakobsen. Lees verder onder de video. "Weer met een glimlach"Jakobsen kwam een jaar geleden zwaar ten val in de massasprint en ging een lange periode van herstel tegemoet. Inmiddels zit hij weer voorzichtig op de fiets, zijn alle botbreuken geheeld én heeft hij zijn tanden terug. Dat doet teamgenoot Cavendish veel: "Om hem daar te zien zitten, weer met een glimlach... Het is zo'n goede jongen. Hij zou hier moeten zijn. Na alles wat hij heeft meegemaakt is winnen het minste dat we kunnen doen. Winnen voor hem." Bekijk de prachtige beelden hierboven. Bekijk ook Video: Mark Cavendish wint vierde etappe Tour de France, Mathieu van der Poel behoudt gele trui Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 4: Mark Cavendish de snelste Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: videoboodschap Fabio Jakobsen bezorgt ploeggenoot Mark Cavendish tranen

"Weer met een glimlach"
Jakobsen kwam een jaar geleden zwaar ten val in de massasprint en ging een lange periode van herstel tegemoet. Inmiddels zit hij weer voorzichtig op de fiets, zijn alle botbreuken geheeld én heeft hij zijn tanden terug. Dat doet teamgenoot Cavendish veel: "Om hem daar te zien zitten, weer met een glimlach... Het is zo'n goede jongen. Hij zou hier moeten zijn. Na alles wat hij heeft meegemaakt is winnen het minste dat we kunnen doen. Winnen voor hem."

Bekijk de prachtige beelden hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: videoboodschap Fabio Jakobsen bezorgt ploeggenoot Mark Cavendish tranen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV