Wimbledon: Kiki Bertens onderuit tegen Kostyuk, bekijk de samenvatting

Wimbledon: Kiki Bertens onderuit tegen Kostyuk, bekijk de samenvatting

Het vat is echt leeg voor Kiki Bertens, die na dit seizoen haar tennisracket aan de wilgen hangt. Na de teleurstellende resultaten van de afgelopen maanden wist de Nederlandse ook op Wimbledon niet te imponeren: met 3-6 en 4-6 ging ze onderuit tegen Marta Kostyuk. Een korte samenvatting van de partij zie je hieronder.

Wimbledon: Kiki Bertens onderuit tegen <em>Kostyuk</em>, bekijk de samenvatting Het vat is echt leeg voor Kiki Bertens, die na dit seizoen haar tennisracket aan de wilgen hangt. Na de teleurstellende resultaten van de afgelopen maanden wist de Nederlandse ook op Wimbledon niet te imponeren: met 3-6 en 4-6 ging ze onderuit tegen Marta Kostyuk. Een korte samenvatting van de partij zie je hieronder. Wimbledon is van maandag 28 juni tot en met zondag 11 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport en BBC One/Two. Samenvattingen zijn te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van Wimbledon. Bekijk ook ZIEN: Kiki Bertens stopt met tennis: "Het is erg zwaar geweest de laatste tijd" Bekijk deze video » Wimbledon: Arantxa Rus verliest van Maria Sakkari, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » Wimbledon: Serena Williams in tranen na opgave vanwege blessure (video) Bekijk deze video »
Tennis :
Wimbledon: Kiki Bertens onderuit tegen Kostyuk, bekijk de samenvatting

Wimbledon is van maandag 28 juni tot en met zondag 11 juli dagelijks live te zien op Eurosport 1, Ziggo Sport en BBC One/Two. Samenvattingen zijn te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van Wimbledon.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wimbledon: Kiki Bertens onderuit tegen Kostyuk, bekijk de samenvatting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier