ZIEN: Het beste van ... André Hazes woensdag te zien bij NPO 3

ZIEN: Het beste van ... André Hazes woensdag te zien bij NPO 3

NPO3 staat de hele avond in teken van de grootse volkszanger, die dit jaar zeventig zou zijn geworden.

Hele avond Hazes
Om 20:20 uur kun je kijken naar een speciale Hazes-editie van Het beste van..., daarna volgt om 21:05 uur een legendarisch concert uit 1982 van André zelf in het Concertgebouw, en om 22:05 uur wordt het slot van de driedelige documentaire Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes uitgezonden. En aan het einde van de avond brengen bekende Nederlandse artiesten een muzikale ode in Rondje Hazes (vanaf 23:00 uur).

Bekijk hieronder de nieuwe video Nog Steeds Heel Geliefd van de gelegenheidsformatie Ode aan Hazes, gemaakt in samenwerking met Lidl.

ZIEN: <em>Het beste van ... André Hazes</em> woensdag te zien bij NPO 3 NPO3 staat de hele avond in teken van de grootse volkszanger, die dit jaar zeventig zou zijn geworden. Hele avond HazesOm 20:20 uur kun je kijken naar een speciale Hazes-editie van Het beste van..., daarna volgt om 21:05 uur een legendarisch concert uit 1982 van André zelf in het Concertgebouw, en om 22:05 uur wordt het slot van de driedelige documentaire Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes uitgezonden. En aan het einde van de avond brengen bekende Nederlandse artiesten een muzikale ode in Rondje Hazes (vanaf 23:00 uur). Bekijk hieronder de nieuwe video Nog Steeds Heel Geliefd van de gelegenheidsformatie Ode aan Hazes, gemaakt in samenwerking met Lidl. View this post on Instagram A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) Bekijk ook Lidl trots op André Hazes-kledinglijn: "Niet zomaar voorbij laten gaan" (video) Bekijk deze video » Bekijk hele videoclip: Nog Steeds Heel Geliefd van Ode Aan Hazes Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Het beste van ... André Hazes woensdag te zien bij NPO 3


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Het beste van ... André Hazes woensdag te zien bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV