Trailer: Bon Bini Holland met Jandino woensdag te zien bij RTL 7

Trailer: Bon Bini Holland met Jandino woensdag te zien bij RTL 7

Zin in een zomerse komedie vanavond? Dan zit je bij RTL 7 goed! In de film Bon Bini Holland is Robertico Florentina, gespeeld door komedian Jandino Asporaat, de brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Robertico denkt dat hij een echte zakenman is, maar er gaat van alles fout...

Gevaarlijke crimineel
Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van af weet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Bekijk de trailer van Bon Bini Holland hieronder.

Bon Bini Holland is vanavond, woensdag 30 juni, om 22:06 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Bon Bini Holland streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: <em>Bon Bini Holland</em> met <em>Jandino</em> woensdag te zien bij RTL 7 Zin in een zomerse komedie vanavond? Dan zit je bij RTL 7 goed! In de film Bon Bini Holland is Robertico Florentina, gespeeld door komedian Jandino Asporaat, de brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Robertico denkt dat hij een echte zakenman is, maar er gaat van alles fout... Gevaarlijke crimineelHij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van af weet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Bekijk de trailer van Bon Bini Holland hieronder. Bon Bini Holland is vanavond, woensdag 30 juni, om 22:06 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Bon Bini Holland streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Bon Bini: Judeska in da house 5 juni opnieuw in de bioscoop te zien (video) Bekijk deze video » Zien: Rico Verhoeven haalt grap uit bij Jandino Asporaat tijdens barbeque Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Bon Bini Holland met Jandino woensdag te zien bij RTL 7


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Bon Bini Holland met Jandino woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV