Zien: Kiefer Zwart speelt nieuwe dokter in Goede Tijden, Slechte Tijden

Zien: Kiefer Zwart speelt nieuwe dokter in Goede Tijden, Slechte Tijden

Kiefer Zwart vertelt aan RTL Boulevard over zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij zal in Meerdijk de rol van een nieuwe dokter op zich nemen. Zijn naam is Roman van Loon en werkt in de prakrijk van Anton: "Ik ben een jonge nieuwe dokter, ik ben een soort frisse wind", aldus Kiefer. Babette van Veen heeft al met hem samengewerkt en is blij dat hij in het GTST-team komt.

Zien: <em>Kiefer Zwart</em> speelt nieuwe dokter in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> Kiefer Zwart vertelt aan RTL Boulevard over zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij zal in Meerdijk de rol van een nieuwe dokter op zich nemen. Zijn naam is Roman van Loon en werkt in de prakrijk van Anton: "Ik ben een jonge nieuwe dokter, ik ben een soort frisse wind", aldus Kiefer. Babette van Veen heeft al met hem samengewerkt en is blij dat hij in het GTST-team komt. Bekijk ook RTL Boulevard: Vertrekt Richard uit Goede Tijden, Slechte Tijden? Bekijk deze video » Video: GTST-huisarts Kiefer Zwart haalde inspiratie uit Joey van Friends Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kiefer Zwart speelt nieuwe dokter in Goede Tijden, Slechte Tijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV