VPRO reageert op rel documentaire Sigrid Kaag: "Bang voor schandalen" (video)

VPRO reageert op rel documentaire Sigrid Kaag: "Bang voor schandalen" (video)

De VPRO ligt onder vuur. De omroep zou tijdens het maken van de documentaire over Sigrid Kaag niet journalistiek hebben gehandeld, door verregaand tegemoet te komen aan verzoeken het campagneteam van Sigrid Kaag. VPRO reageert op de ophef.

VPRO reageert op rel <em>documentaire Sigrid Kaag</em>: &quot;Bang voor schandalen&quot; (video) De VPRO ligt onder vuur. De omroep zou tijdens het maken van de documentaire over Sigrid Kaag niet journalistiek hebben gehandeld, door verregaand tegemoet te komen aan verzoeken het campagneteam van Sigrid Kaag. VPRO reageert op de ophef. Bang voor schandalenDe veelgenoemde gordelscène wordt benoemd in het interview en er wordt gevraagd waarom photoshoppen uberhaupt een optie is in een documentaire. De vertegenwoordiger van de VPRO legt uit dat het een wens was van het ministerie en dat er ontzettend veel druk kwam te liggen op de makers. Daarnaast waren de makers en de mensen rondom Kaag bang voor eventuele schandalen. Bekijk de video van EenVandaag hierboven. Bekijk ook Geert Wilders noemt Kaag een heks: "Sorry aan heksen in Nederland, wil jullie niet beledigen" Bekijk deze video » Rob Goossens over docu Sigrid Kaag: "Autogordel montage zegt alles" (video) Bekijk deze video »
TV :
VPRO reageert op rel documentaire Sigrid Kaag: "Bang voor schandalen" (video)

Bang voor schandalen
De veelgenoemde gordelscène wordt benoemd in het interview en er wordt gevraagd waarom photoshoppen uberhaupt een optie is in een documentaire. De vertegenwoordiger van de VPRO legt uit dat het een wens was van het ministerie en dat er ontzettend veel druk kwam te liggen op de makers. Daarnaast waren de makers en de mensen rondom Kaag bang voor eventuele schandalen.

Bekijk de video van EenVandaag hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VPRO reageert op rel documentaire Sigrid Kaag: "Bang voor schandalen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier