De Oranjezomer: Nederlands elftal gaat wereldkampioen worden op WK Qatar

De Oranjezomer: Nederlands elftal gaat wereldkampioen worden op WK Qatar

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Nederlands elftal gaat <em>wereldkampioen</em> worden op WK Qatar Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Het EK voetbal is voor het Nederlands elftal geëindigd in een totale deceptie. Het elftal van voormalig bondscoach Frank de boer strandde in de achtte finale tegen Tsjechië, maar volgens René van der Gijp komen er betere tijden aan voor Oranje. De voetbalanalist is zelfs zo optimistisch en denkt dat Oranje wereldkampioen gaat worden op het WK in Qatar. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het EK voetbal is voor het Nederlands elftal geëindigd in een totale deceptie. Het elftal van voormalig bondscoach Frank de boer strandde in de achtte finale tegen Tsjechië, maar volgens René van der Gijp komen er betere tijden aan voor Oranje. De voetbalanalist is zelfs zo optimistisch en denkt dat Oranje wereldkampioen gaat worden op het WK in Qatar.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Nederlands elftal gaat wereldkampioen worden op WK Qatar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV