Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988

Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Heel Nederlands is nog in de ban van het dramatisch verlopen EK voetbal. Daarom blikt Tom Egbers met de oranjekoorts nog fris in het geheugen teurg op het gewonnen EK van 1988. Bijna alles is er al over gezegd en geschreven, maar Andere Tijden Sport dook in de geschiedenis en vond informatie dat maar liefst 33 jaar verborgen bleef.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em>: Nieuwe <em>geheimen</em> onthult over het gewonnen <em>EK voetbal 1988</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Heel Nederlands is nog in de ban van het dramatisch verlopen EK voetbal. Daarom blikt Tom Egbers met de oranjekoorts nog fris in het geheugen teurg op het gewonnen EK van 1988. Bijna alles is er al over gezegd en geschreven, maar Andere Tijden Sport dook in de geschiedenis en vond informatie dat maar liefst 33 jaar verborgen bleef. Tekst gaat verder onder de video. De map van 88Tom Egberts vertelt bij Humberto dat 'de map van 88' gevonden is, met daarin allemaal nieuwe inside-informatie over het gewonnen EK voetbal van 1988. In die befaamde map zitten honderden aantekeningen van Nol de Ruiter, toenmalig assistent trainer van het Nederlands elftal. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988

De map van 88
Tom Egberts vertelt bij Humberto dat 'de map van 88' gevonden is, met daarin allemaal nieuwe inside-informatie over het gewonnen EK voetbal van 1988. In die befaamde map zitten honderden aantekeningen van Nol de Ruiter, toenmalig assistent trainer van het Nederlands elftal.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier