Op1 gemist? Thijs Broer over gedoe rondom gordels in docu Sigrid Kaag

Op1 gemist? Thijs Broer over gedoe rondom gordels in docu Sigrid Kaag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Thijs Broer over gedoe rondom gordels in docu Sigrid Kaag Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De documentaire over Sigrid Kaag staat opnieuw in de belangstelling, omdat er gisteren duidelijk werd dat D66 en het ministerie invloed hebben uitgeoefend op het uiteindelijke resultaat. Thijs Broer vertelt over de rel rondom het niet dragen van autogordels in zo'n vijf scènes en hoe overwogen is deze erin te photoshoppen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thijs Broer over gedoe rondom gordels in docu Sigrid Kaag

De documentaire over Sigrid Kaag staat opnieuw in de belangstelling, omdat er gisteren duidelijk werd dat D66 en het ministerie invloed hebben uitgeoefend op het uiteindelijke resultaat. Thijs Broer vertelt over de rel rondom het niet dragen van autogordels in zo'n vijf scènes en hoe overwogen is deze erin te photoshoppen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Thijs Broer over gedoe rondom gordels in docu Sigrid Kaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier