Marion Koopmans in Op1: "Race tegen klok met vaccineren tegen deltavariant"

Marion Koopmans in Op1: "Race tegen klok met vaccineren tegen deltavariant"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marion Koopmans in <em>Op1</em>: &quot;Race tegen klok met vaccineren tegen deltavariant&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Marion Koopmans is aanwezig om te vertellen over de oprukkende deltavariant van het coronavirus. Volgens haar is deze coronavariant al verantwoordelijk voor 50% van de besmettingen in grote steden. Het tempo van vaccineren gaat rap, maar het zal volgens haar een race tegen de klok worden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marion Koopmans in Op1: "Race tegen klok met vaccineren tegen deltavariant"

Marion Koopmans is aanwezig om te vertellen over de oprukkende deltavariant van het coronavirus. Volgens haar is deze coronavariant al verantwoordelijk voor 50% van de besmettingen in grote steden. Het tempo van vaccineren gaat rap, maar het zal volgens haar een race tegen de klok worden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marion Koopmans in Op1: "Race tegen klok met vaccineren tegen deltavariant" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV