Humberto: Sigrid Kaag naast lijstrekker D66 ook documentaire-editor bij VPRO

Humberto: Sigrid Kaag naast lijstrekker D66 ook documentaire-editor bij VPRO

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het campagneteam van D66 hebben zich vergaand bemoeid met de totstandkoming van de VPRO-documentaire over minister en D66-lijsttrekker Sigrid Kaag.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em>: <em>Sigrid Kaag</em> naast lijstrekker D66 ook <em>documentaire-editor</em> bij VPRO Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het campagneteam van D66 hebben zich vergaand bemoeid met de totstandkoming van de VPRO-documentaire over minister en D66-lijsttrekker Sigrid Kaag. Tekst gaat verder onder de video. Invloed totstandkomingZowel het ministerie van Buitenlandse Zaken als het campagneteam van D66 zouden er voor hebben gezorgd dat Kaag in een beter daglicht gezet werd en aangezien de VPRO een onafhankelijke zender is brengt dat natuurlijk veel vragen met zich mee. Floor Bremer en Wouter de Winther praten ons bij Humberto bij over de actualiteit. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Sigrid Kaag naast lijstrekker D66 ook documentaire-editor bij VPRO

Invloed totstandkoming
Zowel het ministerie van Buitenlandse Zaken als het campagneteam van D66 zouden er voor hebben gezorgd dat Kaag in een beter daglicht gezet werd en aangezien de VPRO een onafhankelijke zender is brengt dat natuurlijk veel vragen met zich mee. Floor Bremer en Wouter de Winther praten ons bij Humberto bij over de actualiteit.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Sigrid Kaag naast lijstrekker D66 ook documentaire-editor bij VPRO of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier