Rafael van der Vaart over Frank de Boer: "Hij zegt nooit iets over mijn commentaar" (Op1)

Rafael van der Vaart over Frank de Boer: "Hij zegt nooit iets over mijn commentaar" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rafael van der Vaart</em> over Frank de Boer: &quot;Hij zegt nooit iets over mijn commentaar&quot; (Op1) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Rafael van der Vaart vertelt over het einde van de carrière als bondsdcoach van Nederland van Frank de Boer. Rafael kent De Boer persoonlijk en gaat regelmatig met hem sporten. Toch hebben ze het nooit echt over de voetbal of over wat Rafael als analist over hem gezegd heeft, wat hij uiterst professioneel vindt. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rafael van der Vaart over Frank de Boer: "Hij zegt nooit iets over mijn commentaar" (Op1)

Rafael van der Vaart vertelt over het einde van de carrière als bondsdcoach van Nederland van Frank de Boer. Rafael kent De Boer persoonlijk en gaat regelmatig met hem sporten. Toch hebben ze het nooit echt over de voetbal of over wat Rafael als analist over hem gezegd heeft, wat hij uiterst professioneel vindt.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rafael van der Vaart over Frank de Boer: "Hij zegt nooit iets over mijn commentaar" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV