Chris Woerts in De Oranjezomer over ADO Den Haag: "Maandag is D-Day"

Chris Woerts in De Oranjezomer over ADO Den Haag: "Maandag is D-Day"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

Chris Woerts in <em>De Oranjezomer</em> over ADO Den Haag: &quot;Maandag is D-Day&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. ADO Den Haag zit al enkele jaren in de financiële problemen, zeker sinds de Chinese overname volledig is mislukt. Volgens Chris Woerts is het maandag D-Day voor de trotse club uit de Hofstad: dan wordt bepaald of de club de aandelen weer in handen krijgt. Ze kunnen echter ook naar UVS, de Chinese investeerder, gaan. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

ADO Den Haag zit al enkele jaren in de financiële problemen, zeker sinds de Chinese overname volledig is mislukt. Volgens Chris Woerts is het maandag D-Day voor de trotse club uit de Hofstad: dan wordt bepaald of de club de aandelen weer in handen krijgt. Ze kunnen echter ook naar UVS, de Chinese investeerder, gaan.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chris Woerts in De Oranjezomer over ADO Den Haag: "Maandag is D-Day" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV