Humberto: Tineke Schouten en Stefano Keizers over samen optreden op Lowlands

Humberto: Tineke Schouten en Stefano Keizers over samen optreden op Lowlands

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em>: Tineke Schouten en Stefano Keizers over samen optreden op Lowlands Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 30 juni terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lowlands gaat dit jaar gelukkig weer door en het belooft dan ook een bijzondere editie te worden. Al is het maar om een heel opvallend optreden: comedians Tineke Schouten en Stefano Keizers. Het verschil tussen de twee op het podium kan haast niet groter, maar toch gaan ze tijdens Lowlands voor één keer samen de bühne op. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Tineke Schouten en Stefano Keizers over samen optreden op Lowlands

Lowlands gaat dit jaar gelukkig weer door en het belooft dan ook een bijzondere editie te worden. Al is het maar om een heel opvallend optreden: comedians Tineke Schouten en Stefano Keizers. Het verschil tussen de twee op het podium kan haast niet groter, maar toch gaan ze tijdens Lowlands voor één keer samen de bühne op.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV