Zien: dorp Lytton in Canada bijna volledig weggevaagd door brand

Zien: dorp Lytton in Canada bijna volledig weggevaagd door brand

De afgelopen dagen werd het dorp Lytton in Canada omschreven als de heetste plek, waar de lucht aanvoelde als vuur. Helaas is dit werkelijkheid geworden, nu bijna het hele dorp weggevaagd is door een enorme brand. De inwoners zijn geëvacueerd en gebouwen en wegen smelten.

Bekijk de video van Global News hieronder.

Zien: <em>dorp Lytton</em> in Canada bijna volledig weggevaagd door brand De afgelopen dagen werd het dorp Lytton in Canada omschreven als de heetste plek, waar de lucht aanvoelde als vuur. Helaas is dit werkelijkheid geworden, nu bijna het hele dorp weggevaagd is door een enorme brand. De inwoners zijn geëvacueerd en gebouwen en wegen smelten. Bekijk de video van Global News hieronder. Bekijk ook Bizarre beelden: Levensbedreigende hittegolven in VS en Canada Bekijk deze video » Video: temperaturen lopen in delen van Canada en Amerika op tot 47 graden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dorp Lytton in Canada bijna volledig weggevaagd door brand


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dorp Lytton in Canada bijna volledig weggevaagd door brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier