Video: Rotterdam slingert vanaf vandaag lachgasgebruikers op de bon voor €100,-

Video: Rotterdam slingert vanaf vandaag lachgasgebruikers op de bon voor €100,-

Video: Rotterdam slingert vanaf vandaag <em>lachgasgebruikers</em> op de bon voor €100,- De Rotterdamse politie gaat vanaf vandaag het lachgasverbod actief handhaven. Dat betekent dat mensen die in bepaalde delen van de stad lachgas gebruiken, vanaf vandaag voor 100 euro op de bon kunnen worden geslingerd. "In Rotterdam wordt enorm veel overlast ervaren door het gebruik van lachgas", schrijft de politie hierover in een bericht op Facebook. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Afshin Ellian over afschaffing vervroegd vrijkomen: "Beter voor slachtoffers" (WNL) Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Turkije trekt zich terug uit Verdrag van Istanbul Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Energierekening stijgt met honderden euro's Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Rotterdam slingert vanaf vandaag lachgasgebruikers op de bon voor €100,-

De Rotterdamse politie gaat vanaf vandaag het lachgasverbod actief handhaven. Dat betekent dat mensen die in bepaalde delen van de stad lachgas gebruiken, vanaf vandaag voor 100 euro op de bon kunnen worden geslingerd. "In Rotterdam wordt enorm veel overlast ervaren door het gebruik van lachgas", schrijft de politie hierover in een bericht op Facebook.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Rotterdam slingert vanaf vandaag lachgasgebruikers op de bon voor €100,- of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV