'Dirty Grandpa' vanavond op RTL 7, bekijk hier de hilarische trailer

'Dirty Grandpa' vanavond op RTL 7, bekijk hier de hilarische trailer

Over een week gaat Jason Kelly (Zac Efron) trouwen met de dochter van zijn baas; een ontzettende control freak. Het is de snelste weg naar promotie bij het advocatenkantoor waar hij werkt. Maar eerst moet Jason zijn opa Dick (Robert De Niro) een lift geven naar Daytona, waar Spring Break in volle gang is. En opeens komt zijn aanstaande huwelijk in gevaar, want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is Dick vast van plan nog even voluit te leven en hij sleurt Jason mee.

Bekijk de trailer van 'Dirty Grandpa' hieronder. Je kunt de film Dirty Grandpa vanavond om 20.30 uur zien op RTL 7.

<em>'Dirty Grandpa'</em> vanavond op RTL 7, bekijk hier de hilarische trailer Over een week gaat Jason Kelly (Zac Efron) trouwen met de dochter van zijn baas; een ontzettende control freak. Het is de snelste weg naar promotie bij het advocatenkantoor waar hij werkt. Maar eerst moet Jason zijn opa Dick (Robert De Niro) een lift geven naar Daytona, waar Spring Break in volle gang is. En opeens komt zijn aanstaande huwelijk in gevaar, want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is Dick vast van plan nog even voluit te leven en hij sleurt Jason mee. Bekijk de trailer van 'Dirty Grandpa' hieronder. Je kunt de film Dirty Grandpa vanavond om 20.30 uur zien op RTL 7. Bekijk ook Bekijk de trailer van Extremely Wicked, Shockingly Evil Bekijk deze video » Zac Efron heeft stomende ervaring in Down to Earth with Zac Efron (video) Bekijk deze video »
Trailer :
'Dirty Grandpa' vanavond op RTL 7, bekijk hier de hilarische trailer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Dirty Grandpa' vanavond op RTL 7, bekijk hier de hilarische trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier