Zien: PVV'er Gidi Markuszower valt Sigrid Kaag aan in Tweede Kamer, politici woedend

Zien: PVV'er Gidi Markuszower valt Sigrid Kaag aan in Tweede Kamer, politici woedend

Opnieuw een rel in de Tweede Kamer rond de PVV en Sigrid Kaag. Nadat Geert Wilders de D66-lijsttrekker al betichtte van sympathie voor IS is het nu de beurt aan Gidi Markuszower. Hij beweert zelfs dat Kaag zich graag omringt met terroristen. Collega's in de Kamer zijn woedend.

Lees verder onder de video.

Zien: PVV'er <em>Gidi Markuszower</em> valt Sigrid Kaag aan in Tweede Kamer, politici woedend Opnieuw een rel in de Tweede Kamer rond de PVV en Sigrid Kaag. Nadat Geert Wilders de D66-lijsttrekker al betichtte van sympathie voor IS is het nu de beurt aan Gidi Markuszower. Hij beweert zelfs dat Kaag zich graag omringt met terroristen. Collega's in de Kamer zijn woedend. Lees verder onder de video. Boos op voorzitterTunahan Kuzu (DENK) vraagt meteen of Kamervoorzitter Martin Bosma (toevallig ook van de PVV) wil ingrijpen, maar die is dat niet van plan; zo lang er volgens hem niet gescholden wordt staat het iedereen vrij om zijn of haar mening te geven. De overige Kamerleden zijn woedend en GroenLinks weigert nog met het debat verder te gaan. Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Angela de Jong over docu Sigrid Kaag: "Ze willen van wit, zwart maken!" (Op1) Bekijk deze video » Johan Derksen reageert keihard op Sigrid Kaag-rel: "Ze staat voor lul" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: PVV'er Gidi Markuszower valt Sigrid Kaag aan in Tweede Kamer, politici woedend

Boos op voorzitter
Tunahan Kuzu (DENK) vraagt meteen of Kamervoorzitter Martin Bosma (toevallig ook van de PVV) wil ingrijpen, maar die is dat niet van plan; zo lang er volgens hem niet gescholden wordt staat het iedereen vrij om zijn of haar mening te geven. De overige Kamerleden zijn woedend en GroenLinks weigert nog met het debat verder te gaan.

Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: PVV'er Gidi Markuszower valt Sigrid Kaag aan in Tweede Kamer, politici woedend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV