Prince Charming komt terug! Meld je aan als Prins (video)

Prince Charming komt terug! Meld je aan als Prins (video)

Goed nieuws voor alle single mannen (die vallen op mannen)! Datingprogramma 'Prince Charming' keert dit najaar terug op Videoland, maar er mist wel nog een belangrijk ingrediënt: de prins op het witte paard. Heb je alles op de rit, ben je nog steeds single en op zoek naar ware liefde? Meld je dan nu aan en word de nieuwe Prince Charming!

Bekijk de video van Videoland hieronder.

<em>Prince Charming</em> komt terug! Meld je aan als Prins (video) Goed nieuws voor alle single mannen (die vallen op mannen)! Datingprogramma 'Prince Charming' keert dit najaar terug op Videoland, maar er mist wel nog een belangrijk ingrediënt: de prins op het witte paard. Heb je alles op de rit, ben je nog steeds single en op zoek naar ware liefde? Meld je dan nu aan en word de nieuwe Prince Charming! Bekijk de video van Videoland hieronder. Bekijk ook Gaby Blaaser over Bachelor Tony Junior: "Ontzettend knap en gaat verrassen" Bekijk deze video » De Bachelor: Diva vertelt over dj-ervaring in club van haar ouders Bekijk deze video »
TV :
Prince Charming komt terug! Meld je aan als Prins (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prince Charming komt terug! Meld je aan als Prins (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV