Heftig: Britney Spears blijft onder curatorschap vader (video)

Heftig: Britney Spears blijft onder curatorschap vader (video)

Britney Spears is de afgelopen weken veel in het nieuws geweest vanwege het gedoe met haar vader. Hij is sinds enkele jaren haar curator en dat betekent dat ze haast geen beslissingen kan maken over haar eigen leven. In een rechtszaak heeft ze geprobeerd om zelfstandig te worden, helaas zonder succes.

Afzetten
De rechter in Los Angeles gaat namelijk niet mee in haar verzoek om vader Jamie Spears af te zetten als curator. Bij RTL Boulevard wordt er gepraat over Britney en haar vader. Nu wordt er een onafhankelijk bureau betrokken bij haar financieën, in de hoop dat de spanning daardoor gaat afnemen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Heftig: <em>Britney Spears</em> blijft onder curatorschap vader (video) Britney Spears is de afgelopen weken veel in het nieuws geweest vanwege het gedoe met haar vader. Hij is sinds enkele jaren haar curator en dat betekent dat ze haast geen beslissingen kan maken over haar eigen leven. In een rechtszaak heeft ze geprobeerd om zelfstandig te worden, helaas zonder succes. AfzettenDe rechter in Los Angeles gaat namelijk niet mee in haar verzoek om vader Jamie Spears af te zetten als curator. Bij RTL Boulevard wordt er gepraat over Britney en haar vader. Nu wordt er een onafhankelijk bureau betrokken bij haar financieën, in de hoop dat de spanning daardoor gaat afnemen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.
Entertainment :
Heftig: Britney Spears blijft onder curatorschap vader (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Britney Spears blijft onder curatorschap vader (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier