Op1 gemist? Femke Halsema biedt excuses aan voor slavernij

Op1 gemist? Femke Halsema biedt excuses aan voor slavernij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Femke Halsema biedt excuses aan voor slavernij Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Op1 wordt gepraat over het slavernijverleden. De grote vraag is of Nederland nu wel of geen excuses aanbieden voor het slavernijverleden. Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema heeft in ieder geval alvast 'sorry' gezegd. Presentator Fernando Halman kan het erg waarderen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Femke Halsema biedt excuses aan voor slavernij

In Op1 wordt gepraat over het slavernijverleden. De grote vraag is of Nederland nu wel of geen excuses aanbieden voor het slavernijverleden. Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema heeft in ieder geval alvast 'sorry' gezegd. Presentator Fernando Halman kan het erg waarderen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV